StoryEditor
sportski analitičar

Jeličić: "Dinamo će već do time biti prvak. Njegove dvije ekipe bi se borile za prvaka"

Piše desk  /  13.08.2024., 11:41h

Hrvatski prvak Dinamo startao je s dvije pobjede u prva dva kola SuperSport HNL-a. Modri su u prvome kolu pobijedili Istru 1961 5:0, a u drugom su u derbiju na Opus Areni savladali Osijek 2:1 u 95. minuti. U sljedećem kolu Dinamo dočekuje Šibenik, koji je također krenuo s dvije pobjede. Dinamo je tu veliki favorit, a MaxSportov analitičar Joško Jeličić tvrdi da će zagrebački klub ove sezone bez problema obraniti titulu.

"Znam da profa Jakir to ne voli čuti, ali reći ću ovako. Prošle godine smo imali ligu devet s obzirom na to da je Rudeš ispao nakon pet kola, a uvjeren sam da ćemo i ove godine imati ligu devet zato što će Dinamo biti prvak poprilično rano. Očekujem već do zime. Na ovo što su radili prošlo proljeće, pojačali su i proširili svoj roster. Uvjeren sam da bi dvije ekipe Dinama se borile za prvo mjesto u HNL-u, uz dužno poštovanje ostalima."

Podsjetimo, Dinamo je pobijedio Osijek 2:1 u utakmici drugog kola SuperSport HNL-a na Opus Areni. Domaćini su poveli pogotkom Pedra Lime, dok su gosti poravnali golom Arbera Hoxhe. Junak je bio Stefan Ristovski, koji je u 95. minuti zabio za pobjedu. Dinamov trener Sergej Jakirović nakon pobjede u Osijeku najavio je Šibenik koji dijeli prvo mjesto s njegovom momčadi:

"Apsolutno zasluženo, teško je igrati u Osijeku, oni su sve uspjeli zatvoriti i sada protiv Slavena dobili utakmicu. Nije to kao prijašnjih godina da netko otpadne do Velike Gospe. Poslali su poruku svim konkurentima, mi želimo tri boda."

Dnevnik.ba

16. rujan 2024 14:56