StoryEditor

Hajduk nakon sinoćnje pobjede nad Dinamom: "Dobro jutro."

Piše desk  /  14.09.2024., 11:22h

Hajduk je u petak pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u utakmici šestog kola SuperSport HNL-a. Kapetan Splićana Marko Livaja u 70. minuti postigao je jedini pogodak i time riješio derbi. Hajduk je s ta tri boda preskočio Dinamo na ljestvici i istovremeno mu zadao prvi poraz ove sezone u svim natjecanjima.

Hajduk je jutro nakon utakmice na društvenim mrežama objavio fotografiju Livaje i Dominika Prpića, koji mu je ubačajem asistirao za pobjednički gol. "Dobro jutro", piše u toj objavi splitskog kluba, uz emotikon sa srcima.

Hajduku je ova pobjeda došla uslijed turbulentne situacije u klubu. Podsjetimo, prvo je u utorak otpušten sportski direktor Nikola Kalinić, nakon čega je on održao press konferenciju na kojoj je za teško stanje u klubu i neuspjehe optužio predsjednika kluba Ivana Bilića te predsjednika Nadzornog odbora Aljošu Pavelina.

Bilić je na to uzvratio svojim obraćanjem novinarima te je odlučno demantirao Kalinićeve tvrdnje, iznijevši svoju verziju događaja. U petak je, pak, objavljeno da će Kalinića na mjestu sportskog direktora naslijediti Francuz Francois Vitali. A nakon derbija s Dinamom, trener Hajduka Gennaro Gattuso posvetio je pobjedu Kaliniću i, među ostalim, rekao da "Nikola nije lažljivac".

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
14. rujan 2024 11:22