StoryEditor
transferi

Dolazak Ante Rebića u Hajduk sve izvjesniji

Piše desk  /  14.08.2024., 10:05h

Ante Rebić (30) je blizu Hajduka. Vijest o kojoj se već desetak dana šuška po Splitu i oko kluba sada ide prema realizaciji. Pregovori igrača koji je bez kluba nakon što je otišao iz Bešiktaša, pa samim tim ne traži plaćanje odštete, i Hajduka su se konkretizirali i lijevo krilo je nadomak Poljuda.

Aktualni odlazak Perišića, koji igra na istoj poziciji, nema veze s Rebićevim angažmanom jer sve i da Perišić nije otišao sada, gotovo sigurno bi to napravio krajem kolovoza ili početkom rujna. Podsjećamo, u ugovoru s Hajdukom imao je klauzulu po kojoj od 29. kolovoza do 5. rujna može otići za samo 200 tisuća eura. Zato je Hajduk ranije počeo pregovore s Rebićem, kako bi na vrijeme našao zamjenu za Perišića, prenosi Index.

Rebić se probio kilometar od Poljuda, na Parku mladeži. Kao tinejdžera ga je RNK Split 2013. prodao Fiorentini za 4.5 milijuna eura. Svih 11 godina zatim Rebić je proveo u inozemstvu. Igrao je za Fiorentinu, Leipzig, Veronu, Eintracht, Milan i Bešiktaš.

Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 42 utakmice i dao doprinos srebru na SP-u 2018. Zlatko Dalić ga je otpisao jer je nakon neuspjeha na Euru 2021. na društvenim mrežama kritizirao izbornika da ne zna izvući najbolje iz igrača u nacionalnoj momčadi. 

Dnevnik.ba

15. rujan 2024 07:25