StoryEditor

Tužiteljstvo Banja Luka se oglasilo o ubojstvu žene u Šipovu

Piše desk  /  12.08.2024., 14:46h

Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka priopćilo je da je tužiteljica Slavica Matijaš, zajedno s policijskim službenicima, utvrdila postojanje osnova sumnji da je muškarac N.C. (38) iz vatrenog pištolja ubio ženu A.M. (34) u putničkom automobilu, u Šipovu.

- U ulici Karađorđeva, općina Šipovo, jutros, oko 7.45. sati, u putničkom automobilu, iz vatrenog oružja-pištolja, počinjeno je kazneno djelo teško ubojstvo iz člana 125. stav 1. točka  3. KZ RS, na štetu A.M. rođena 1990. godine iz Šipova - navode iz tog tužiteljstva.

Postoje osnovi sumnje da je, kako je priopćeno iz OJT Banja Luka, spomenuto kazneno djelo izvršio N.C. rođen 1986.godine, iz Šipova, koji je nakon toga  pokušao izvršiti samoubojstvo.

Tom prilikom zadobio je ozljede opasne po život, a zbrinut je u UKC RS Banja Luka.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Matijaš Slavica zajedno s policijskim službenicima PU Mrkonjić Grad.

Tužiteljica je naredila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvđivanju okolnosti počinjenog kaznenog djela, a bit će naređena i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Pojedini mediji su objavili saznjanja da su osumnjičeni i žrtva živjeli u izvanbračnoj zajednici, da imaju dvoje maloljetne djece, a da je N.C. već kažnjavan za nasilje u obitelji.

Dnevnik.ba

12. rujan 2024 20:50