StoryEditor

(VIDEO) KEK UOČI UTAKMICE: "Odigrat ćemo mušku utakmicu protiv Bečana"

Piše D  /  01.11.2017., 03:11h

 "Ne bi bilo dobro da o ovoj utakmici razmišljamo u kontekstu utakmice u Beču. Ekipa Austrie na gostovanju je puno opasnija i unatoč svim problemima znaju odigrati taktički zrelo, odgovorno te opasno, i znaju zaprijetiti ako nemaš kvalitetnu organizaciju i reakciju kada dobiješ ili izgubiš loptu. Želimo pobjedu na Rujevici, a vjerujemo da će veliki adut biti naši navijači", rekao je, kako je u srijedu objavljeno na internetskom portalu Rijeke, trener Matjaž Kek.

Rijeka je prije dva tjedna slavila na gostovanju u Beču (3-1), a u četvrtak u 19.00 sati očekuje se glasna navijačka podrška na Rujevici.
 
"Moraš biti sto posto spreman u nogama i u glavi, i na te igrače računam. Nekad se u nogometu okrene od krasne atmosfere do puno upitnika, ali ne vidim niti jedan razlog da navijači ne bi stali iza ekipe ako ona to zasluži. A igrači će napraviti sve da Rijeka najprije pokaže srce, želju i angažman te pruži kvalitetnu igru", dodao je Kek.
 
U drugom susretu skupine D atenski AEK dočekuje vodeći AC Milan, koji ima 7 bodova. AEK ima 5, slijedi Rijeka sa 3, a Austria ima 1 bod. 
 
"Svi znamo kakva nas utakmica očekuje, posebice nakon lošijih rezultata u domaćem prvenstvu. Uvjeravam vas da ćete gledati prepoznatljivu Rijeku, koja je igrala odličan nogomet. Nema razloga da ne odigramo mušku utakmicu. Pričali smo u svlačionici, svjesni smo da smo loše igrali u zadnjih nekoliko tjedana. Na treningu odlično radimo, ali na utakmici to nismo pokazali", rekao je veznjak Rijeke Josip Mišić, donosi Hina. 

Dnevnik.ba

 

27. travanj 2024 01:39