O nama

Marketing

Za informacije o mogućnostima i cijenama oglašavanja i objave PR članaka na Dnevnik.ba obratite se našoj marketinškoj agenciji

e-mail: [email protected]
+387 33 861 415
+387 63 337 880

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Svi sadržaji objavljeni na internetskom portalu Dnevnik.ba mogu se koristiti pod uvjetima u nastavku teksta. 

Dnevnik.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, audio materijale i vizualne). Neovlašteno korištenje bilo kojeg spomenutog sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem prava koje rezultira sporom i mogućom tužbom. Dnevnik.ba ima pravo promjene, ukidanja sadržaja, bez prethodne najave.

Na internet portalu Dnevnik.ba postavljeni su vlasiti sadržaji, sadržaji oglašivača i partnerskih medija. Također, na Dnevnik.ba nalazi se sadržaj koji nam šalju naši čitatelji, kao i linkovi drugih internet stranica. Sve sadržaje s Dnevnik.ba koristite na vlastitu odgovornost i Dnevnik.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Dnevnik.ba ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Privatnost korisnika

Dnevnik.ba u cijelosti poštuje privatnost osoba koje posjete našu internet stranicu. Podatke prikupljene procesom registracije, te ostale podatke o korisniku, Dnevnik.ba neće davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

Čitateljima i gledateljima strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe strogo je zabranjeno. Zabranjeno je i objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

Komentari objavljeni na Dnevnik.ba ne odražavaju stav vlasnika i redakcije, kao ni korisnika. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Dnevnik.ba zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Impressum

Dnevnik.ba
Bh internetski dnevnik

Nakladnik

Dnevnik Media d.o.o.
ID 4227915910008, 
Ante Starčevića bb, 88000 Mostar
Tel/fax: +387 33 861 415

Redakcija

Kralja Petra Krešimira IV b.b.(TC Rondo)
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
Tel/fax: +387 36 333 545
[email protected]

Glavni i odgovorni urednik: -

Zamjenik glavnog urednika

Novinari: Jurica Gudelj, Tvrtko Milović, Jurija Brnada, Glorija Lujanović, Boris Čuljak, Ana Krezo, Ivan Crnjac, Nikolina Lovrić

Marketing

[email protected]
+387 33 861 415
+387 63 337 880