StoryEditor

Velika imena mostarske sportske i društvene scene daju podršku košarkašima Zrinjskog

Piše Toni Raspudić  /  09.05.2018., 01:05h

Velike rezultate ostvarili su košarkaši Zrinjskog u ovoj sezoni u domaćem prvenstvu, a igrali su i regionalnu ABA 2 ligu.

Momčad Hrvoja Vlašića bila je na vrhu nakon regularnog dijela sezone, bili su na vrhu i nakon Lige 6 za prvaka, a sada imaju priliku ući u veliko finale za naslov prvaka BiH protiv Igokee.

Ostala je još jedna prepreka, treća odlučujuća utakmica polufinala protiv Sparsa u Mostaru.

Zanimanje je veliko, možda najveće do sada za ovaj dvoranski sport u gradu na Neretvi. Zrinjski je ove sezone imao fantastičnu posjećenost i samim tim veliku podršku s tribina.

Ne sumnjamo kako će dvorana, koja ruku na srce nije dostojna ovakve priredbe, ponovno biti popunjena do zadnjeg mjesta. Iz kluba su priopćili kako će osigurati još 200 dodatnih stolica jer je nekoliko dana prije same utakmice rasprodano pola dvorane.

Veliku podršku košarkašima Zrinjskog dale su i mnoge poznate ličnosti iz sportskog i društvenog života Mostara.

Najveći mostarski košarkaš Bojan Bogdanović, najveći mostarski košarkaški talent Josip Sesar, dugogodišnji kapetan Cibone Marin Rozić, te trener juniorske reprezentacije BiH Boris

Džidić poslali su podršku svom bivšem klubu.

Nogometaši Zrinjskog, koji su prije par dana osvojili treću uzastopnu titulu Premijer lige BiH također su pozvali navijače u dvoranu kao i ministar Denis Lasić, te profesor Nino Raspudić.

Košarkaška ludnica u Mostaru može početi...

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 03:51