StoryEditor

U samo nekoliko sati Oliver rasprodao skoro cijelu Spaladium Arenu

Piše D  /  14.11.2017., 09:11h

Većina slobodnih ulaznica nalazi se na tribini gore i one koštaju 190 kuna. Nekoliko ih je ostalo i za tribine dolje, koje su po cijeni od 230 kuna. Parter je rasprodan u samo nekoliko sati, kao i VIP loža.

Screenshot

Screenshot

Oliver će održati koncert u splitskoj Areni 15. prosinca, a bit će to njegov prvi veliki solo koncert nakon dijagnoze raka pluća ljetos. Otad je otkazao nekoliko nastupa jer je iscrpljen od kemoterapije, no od spektakla u rodnom Splitu neće odustati.

Na spektakularnom koncertu uz Olivera će se na pozornici naći i njegovi Dupini, Gibonni, Tedi Spalato i Stjepan Hauser, a pratit će ga i Zagrebačka filharmonija pod pratnjom maestra Alana Bjelinskog.

"U dvadesetima mi se 70 godina činilo nezamislivim. Drago mi je što će svi biti na koncertu, moglo bi biti lipo i jedva čekam taj dan. Lista pjesama koje smo odabrali već se popela na 28, stalno imamo osjećaj da nešto fali pa nadodajemo. No veseli me što će se te pjesme, kad nas jednoga dana više neće biti, i dalje pjevati", rekao je Oliver na konferenciji za medije uoči koncerta.

Dnevnik,ba

24. travanj 2024 18:20