StoryEditor

Soudani nakon titule: "Ne znam ostajem li u Dinamu"

Piše D  /  19.05.2018., 11:05h

"Da, sretni smo i zbog pobjede i zbog titule. Najbolji smo hrvatski klub. Proslavit ćemo titulu kako spada!" izjavio je po svršetku utakmice El Arbi Hillel Soudani, strijelac jednog pogotka i ponovno najbolji pojedinac zagrebačkog klub koji je okončanu ligašku sezonu okrunio s titulom najučinkovitijeg strijelca sa 17 pogodaka.

Upitan je li odigrao posljednju utakmicu za Dinamo - u koji je pristigao 1. srpnja 2013. godine iz Guimarãesa u transferu vrijednom 900 tisuća eura - El Arbi Hillel Soudani odgovorio je diplomatski.

"Nisam siguran. Ne znam. U Dinamu sam posljednjih pet godina. Zahvalan sam svima. Zagreb mi je u srcu."

Dinamo je pobjedom popločio ohrabrujuću uvertiru pred finale Kupa s Hajdukom predstojeće srijede u Vinkovcima. 

"Moramo biti koncentrirani i oprezni. Upoznati smo s Hajdukovom kvalitetom. Nadam se dobroj utakmici. U svakom slučaju, idemo po pobjedu iliti dvostruku krunu!" rekao je El Arbi Hillel Soudani pa se zagrlio s Dinamovim novim trenerom Nenadom Bjelicom.

Nakon što je protekle sezone osvojio dvostruku krunu s Rijekom, Mario Gavranović istovjetan je uspjeh polučio i s Dinamom. 

"Moji su suigrači zaslužni za naslov prvaka, a ne ja. Sretan sam zbog osvajanja prvenstva, ali nadam se da ćemo sezonu okončati i s osvajanjem Kupa", poručio je i prokomentirao Dinamovu proljetnu polusezonu ispunjenu više padovima negoli usponima.

"Mučili smo se. Ključnu utakmicu odigrali smo protiv Hajduka u vrhunskoj utakmici. Potom je uslijedio period lošijih utakmica, ali uspjelo smo reagirati kako treba. Pred nama je još mnogo posla što se tiče priprema za sljedeću sezonu", zaključio je strijelca dvaju pogodaka.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 02:19