StoryEditor

Kauboji u rukometnom klasiku uz pomoć paklene atmosfere kreću po polufinale Eura

Piše D  /  24.01.2018., 08:01h

Nakon pobjede Norveške nad Švedskom stvari su postale jasnije. Hrvatskoj reprezentaciji dovoljna je bilo kakva pobjeda protiv Francuske, ali i remi da bi prošli u polufinale.

Utakmice Hrvatske i Francuske redovito su pune emocija, stresa, pozitivnog i negativnog uzbuđenja i s obzirom na sve, ovaj susret se može bez ikakvog okljevanja nazvati finalom prije finala. Svi parametri za to su tu: od međusobnih duela koji uvijek ponude zanimljive utakmice, do renomea protivnika i u konačnici i same kvalitete pojedinaca koji nastupaju za dvije snage svjetskog rukometa. Ne treba zaboraviti ni na atmosferu koja bi definitivno trebala biti na našoj strani i na granici usijanja s obzirom da je Arena rasprodana do posljednjeg mjesta što je potvrdio i direktor Eura, Silvio Njirić.

"Sve je planulo. Čak smo u prodaju pustili i gornja tri reda u kutu dvorane iznad prostora gdje je improviziran tv-studio. Pa iako pogled s tog mjesta ispod krova nije baš idealan, jer i tv-kamere pomalo smetaju, čak su i te ulaznice prodane" rekao je Njirić.

Susret dobrih poznanika će biti i 23. međusobni okršaj što se velikih natjecanja tiče, te jedan od najbitnijih jerse igra u našem "dvorištu".  U slučaju neuspjeha sunce će ponovno izaći na istoku i zaći na zapadu, ali biti će to ipak manje sretniji i euforičniji dan nego u slučaju pobjede. , Hrvatska bi u slučaju najgoreg scenarija ostala bez polufinala i borbe za zlatnu medalju, jedinu koja nam nedostaje.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 04:46