StoryEditor

HDZ BiH ima novu glavnu tajnicu

Piše D  /  02.09.2017., 06:09h

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH dominiralo je više tema, raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini na svim razinama vlasti, koje provode stranački dužnosnici, sukladno programu i načelima stranke.

Predsjedništvo HDZ-a BiH je još jednom je potvrdilo kako euroatlatnski proces, europski put i NATO savez nema alternativu. Komentirane su i reformske aktivnosti koje su u zastoju, odluka Ustavnog suda vezana za Izborni zakon, te druge otvorene teme.

Predsjedništvo se pripremalo za sjednicu Središnjeg odbora HDZ-a BiH koja će se održati početkom listopada te donijelo zaključak i zadužilo sve niže stranačke razine općinske/gradske, županijske i regionalne odbore da pripreme analizu rada od posljednjih Općih i Lokalnih izbora sukladno stranačkom programu i deklaraciji. Također sjednici Središnjeg odbora analizu stanja prezentirat će i organizacije Mladeži i Zajednice žena.

Na održanoj sjednici, Miljana Glamuzina je imenovana za glavnog tajnika HDZ-a BiH.

Inače, Glamuzina je jedna od najutjecajnih osoba u ovoj stranci, a stranačku karijeru započela je još za vrijeme prvog predsjednika HDZ-a Mate Bobana.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:25