StoryEditor

Čak 52 njemačke tvrtke traže dobavljače iz BiH, sastanak na temu suradnje uskoro u Dortmundu

Piše D  /  20.03.2019., 12:03h

Njemačke tvrtke koje su zaiteresirane za suradnju sa bh. partnerima dolaze uglavnom iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronskog sektora. Ovaj događaj se organizira već nekoliko godina i do sada se pokazao kao jako uspješan.

Čak 52 velike tvrtke iz njemačke će sudjelovati u ovome događaju, što samo pokazuje koliko je njemačka strana ozbiljno pristupila projektu AHK. 

- Ukoliko ste se prepoznali kao potencijalni dobavljač neke od njemačkih kompanija, pozivamo vas da popunite prijavni formular i pošaljete ga na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 29.03.2019. Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za gospodarstvo i energiju SR Njemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja poduzeća SR Njemačke. Pristigle prijave se šalju njemačkim tvrtkama na uvid koje kroz sistem ocjenjivanja biraju tvrtke s kojima žele da održe sastanak na događaju u Dortmundu ove godine - navodi se u informaciji koju smo dobili iz Predstavništva njemačkog gospodarstva u BiH.

Dodaje se kako tvrtke iz BiH mogu odustati od sudjelovanja u ovome događaju ako u međuvremenu zaključe kako njemačke tvrtke na događaju nisu predmet njihovog zanimanja. 

- Službeni jezik na B2B događaju je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku. Broj mjesta na B2B događaju je ograničen, tj. na događaju sudjeluju samo one tvrtke koje sa svojim proizvodnim programom odgovaraju potrebama njemačkih tvrtki. Kotizacije se ne naplaćuje - zaključuje se u informaciji Predstavništva njemačkog gospodarstva u BiH. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:48