StoryEditor
Zdravlje  tijela za zdravlje duha

Busovljanka Jelena Milinović u Mostaru pokrenula svoj brend: Moja misija je promovirati zdravlje

Jurija MilovićPiše Jurija Milović  /  14.09.2021., 15:43h
Jelena Milinović sport je zavoljela još u ranom djetinjstvu, dok je s prijateljima igrala nogomet. Zavoljela i zaživjela.

Vremenom je ljubav prema nogometu rasla. Uz nogomet, Jelena je trenirala i mnoge druge sportove. Studij kineziologije bio je jedini prirodan odabir. 

„Kroz sport sam stekla mnoga iskustva i izgradila se kao osoba“, započinje za Dnevnik.ba Jelena Milinović, Univ. bacc. cin. Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. 

„Kroz studij sam se zainteresirala za fitness, pa sam sama dodatno istraživala i učila o tom području. U razgovoru s kolegicom sam shvatila da imamo dovoljno znanja i iskustva za pokretanje vlastitog biznisa, te se tu stvorio brand Sports Gang“ dodaje Jelena.  

image

Jelena Milanović

PRIVATNI ALBUM -

Sports Gang je brand koji nudi različite oblike treninga za svaku osobu neovisno u dobi i fizičkim sposobnostima. Sports gang Jelenin i Stelin je projekt. 

Cure, osim treninga, vode i istoimeni Instagram i Facebook nalog koji svakodnevno nudi niz edukativnih informacija, uputa za zdraviji život i interaktivnih pitalica.  

Iako sada već (samo)zaposlene djevojke, Jelena i Stela uspijevaju uskladiti svoje poslovne i fakultetske obveze. 

„Uz dobar plan i organizaciju fakultetske i poslovne obveze nije teško uskladiti. Kolegica i ja se unaprijed dogovorimo o svim zadacima koje trebamo obaviti taj tjedan i lako pokrivamo jedna drugu“, zaključuje Jelena. 

Jelena svakoga dana najprije izvršava obveze na fakultetu, nakon čega odlazi u teretanu. Ostatak dana je posvećena online treninzima i obvezama oko Sports Ganga. Unatoč brojnim obvezama, Jelena naglašava i važnost druženja s obitelji i prijateljima, te napominje kako je organizacija ključni dio njenog svakodnevnog rasporeda.  

image

Jelena Milanović

PRIVATNI ALBUM -

Iako tek mlad brand, Sports Gang već se može pohvaliti velikim brojem klijenata, kako s područja BiH, tako i iz inozemstva.  

„Misija našeg tima je prvenstveno promovirati zdravlje i podržavamo sve koji žele poboljšati vlastiti život i navike, pa vjerujemo da će se naš tim u budućnosti samo povećavati i da ćemo zajedno postizati željene ciljeve“, poručuje Jelena. 

Jelena je istaknula i važnost obrazovanja dodavši kako ju je vrijeme provedeno na fakultetu mnogo oblikovalo. 

„Ukoliko ste osoba koja voli sport, tjelesnu aktivnost i zdravlje, studij kineziologije je definitivno za vas. Na ovom studiju ćete imati priliku upoznati se sa raznim sportovima i tehnikama koje vam mogu značiti u budućnosti. Svakako, upornost i predanost su glavni put do uspjeha“, za Dnevnik.ba zaključuje Jelena Milinović. 

Dnevnik.ba

17. svibanj 2024 17:05