Article_Top_970x250

U prodaji su ulaznice za predstavu Marina Ivanovića Stoke

mostar

U prodaji su ulaznice za predstavu Marina Ivanovića Stoke

svibnja 15, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predstojeća monodrama Marina Ivanovića Stoke kontroverzna je priča bivšeg ovisnika o opojnim drogama koji je uspio izaći iz pakla droge kao pobjednik.

On je svoju životnu priču pretočio u predstavu koja ima za cilj pokazati najmračnije strane ovisnosti. Kao što autor ove predstave kaže: ne trebamo se drogirati da bismo postali ovisnici, ne moramo se kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir. Ovo je predstava koju bi trebao pogledati svaki roditelj, pedagog, profesor, psiholog, poslovni čovjek, svaki roditelj, baka i djed- kako bi mogli prepoznati problem na početku i nositi se s njim, te svaki teenager kako mu ne bi palo na pamet posegnuti za zlom zvanim droga.

Predstava će se održati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, u srijedu, 23.5. s početkom u 20:30 sati. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače po cijeni od 15 KM, a rezervacije se primaju na broj 063 940 584. Od organizatora saznajemo da vlada velik interes za predstavu zato požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250