StoryEditor
mostar

Zbog radova Ulica kralja Petra Krešimira IV se zatvara za promet

Piše fena  /  22.07.2024., 16:46h

Radovi u Ulici kralja Petra Krešimira IV – III faza započet će u srijedu, 24. srpnja, a promet će potpuno biti obustavljen od Rondoa do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava.

Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø600 mm, izgradnja oborinske odvodnje, zamjena vodovodne cijevi DN280 i DN90, te potpuna rekonstrukcija ulice Kralja Petra Krešimira IV (od Rondoa do raskrižja  s Ulicom kralja Tomislava), izvijestio je Grad Mostar.

S obzirom na potrebne dubine iskopa i da je kanalizacijski kolektor položen uglavnom sredinom ulice ne postoje uvjeti za odvijanje prometa u vrijeme izvođenja radova.                                                    

Radi navedenog predviđeno je izvođenje radova u dvije faze i to:

-u I fazi  radovi se izvode od raskrsnice sa Zagrebačkom ulicom – do raskrsnice sa ulicom Kralja Tomislava u dužini od cca 110m.

-u II fazi radovi se izvode od raskrsnice sa Zagrebačkom ulicom  do Rondoa u dužini cca 220 m.

Ovim radovima će u potpunosti biti obustavljen promet u Ulici kralja Petra Krešimira P IV od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom – do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava u dužini od cca 110m. Dionica “od raskrsnice sa Zagrebačkom ulicom  do Rondoa u dužini cca 220 m” bit će pretvorena u jednosmjernu ulicu.

Dnevnik.ba

 

08. rujan 2024 02:06