StoryEditor
HBŽ

U Tomislavgradu održan humanitarni koncert za djecu s poteškoćama u razvoju

Piše fena  /  11.08.2024., 18:14h

U organizaciji Općine Tomislavgrad, Frame Tomislavgrad i Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad, u subotu je na pomoćnom stadionu HNK Tomislav u Tomislavgradu održan veliki humanitarni koncert duhovne glazbe „Pustite malene k meni“, čiji prihodi su namijenjeni za potrebe Centra za djecu sa poteškoćama u razvoju „Nova nada“ u Tomislavgradu.

Na koncertu su nastupili fra Marin Karačić, Vanessa Mioč, sastav Infinitas, biskupijski zbor mladih Videmus, ansambl Lux Pacis i Frama Tomislavgrad.

Više tisuća posjetitelja nazočilo je ovom događaju i dalo svoj doprinos humanitarnoj akciji koju su osmislili fra Nikola Jurišić i v. d. ravnatelj Centra za djecu sa poteškoćama u razvoju “Nova nada” Antonio Šimić.

- Teško je opisati toliko emocija roditelja, djece s poteškoćama u razvoju i ljudi sa doslovno svih strana svijeta. Naša jedina nakana kroz sve ovo što radimo je da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna i svima nama još više približimo našega Isusa - kazao je fra Nikola.

V. d. ravnatelj Centra za djecu sa poteškoćama u razvoju “Nova nada” Antonio Šimić dodao je kako ovakvi projekti predstavljaju veliki iskorak prema senzibilizaciji društva za potrebe djece s poteškoćama u razvoju.

Dnevnik.ba

15. rujan 2024 04:34