StoryEditor
najava

U nedjelju premijera predstave “Plava boja snijega” GKM-a Vitez

Piše fena  /  01.06.2024., 19:12h

Ansambl Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez u nedjelju, 2. lipnja, s početkom u 20 sati izvest će premijeru predstave “Plava boja snijega”.

To je dječja predstava o dvoje zaljubljenih, jednoj velikoj šali i kraljevstvu po imenu Murabija.

Kroz cijelu priču publika će imati priliku vidjeti mnoge likove koji će pokazati kako poraziti i porušiti sve predrasude koje nam se nađu na putu, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

- Radujemo se novoj predstavi i jednoj novoj generaciji naših mladih glumaca. Ovo je jedna od naše dvije najmlađe grupe u kazalištu, a ako je suditi prema pretpremijeri, koju smo imali sinoć, premijera će biti sjajna. Sretni smo da je naša kazališna obitelj bogatija za ove divne mlade, zbog kojih će u godinama koje slijede kazališna dvorana u Vitezu, ali i brojne dvorane diljem BiH te zemalja okruženja biti ispunjene smijehom i srećom. Pozivamo sve, koji su u prilici, da ne propuste u nedjelju pogledati još jednu kazališnu poslasticu iz naše kuhinje - kazao je u najavi predstave voditelj GKM-a Ivan Sajević.

U predstavi igraju Laura Ljubić, Danijel Grgić, Marta Križanac, Lara Garić, Emin Hidić, Eva Trogrlić, Katja Trogrlić i Kiara Garić. Predstavu je režirao Emin Šahdan, a izvršni producent je Ivan Sajević.

Sinoćnja premijera oduševila je mališane iz dječjih vrtića Viteza i Neuma. Naime, mališani iz Neuma su u posjetu svojim vršnjacima u Vitezu, a vrijedni domaćini su im u sadržajnom programu upriličili i igranje predstave “Plava boja snijega”, u Etno selu “Čardaci” kod Viteza.

Dnevnik.ba

08. rujan 2024 02:41