StoryEditor

U Mostaru ponovno "radile palice": Novi incident u kasnim satima

Piše desk  /  27.08.2024., 11:19h

U Mostaru je tijekom protekle noći došlo do incidenta u kojem je sudjelovalo nekoliko osoba. O tome je upoznat Odjel kriminalističke policije MUP-a HNŽ, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.

 

- U noći 26/27.08.2024.godine u 00:35 sati PU Mostar je obaviještena od više građana da je u Ul.M.Tita, točnije u blizini pekare "Lučki most“ u tijeku masovna tučnjava. Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije te utvrdili da su se lica H.P (2005) i E.G. (2004) oba iz Mostara, nalazili u neposrednoj blizini pekare "Lučki most“ pored vozila kojim je upravljao H.P.. U tom trenutku, pored njih prolaze dva crna vozila – džipovi, nepoznatih registarskih oznaka, navedeno je u policijskom priopćenju. 

Dalje se pojašnjava kako su vozila ubrzo stala a iz njih je izašlo više NN muških lica u crnom i sa fantomkama na glavi te drvenim palicama kojim su nanijeli štetu na vozilu kojim je upravljao H.P. dok su navedena lica više puta šakama i nogama fizički napali E.G.. 

-O svemu je upoznat Odjel krim. policije te su preduzete sve potrebne mjere i radnje - priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Inače, ovo je još jedan u nizu fizičkih sukoba u Mostaru ili njegovoj okolini. Tako smo prethodnih dana imali  incidente u naseljima Opine i Baćevići kod Mostara.

Dnevnik.ba

13. rujan 2024 13:25