StoryEditor

Trump: "Sutra kada se Biden probudi zaboravit će da se povukao iz predsjedničke utrke"

Piše desk  /  22.07.2024., 10:37h

Nakon što je predsjednik SAD-a Joe Biden objavio povlačenje iz predsjedničke utrke, republikanski kanidat Donald Trump objavio je niz komentara na društvenoj mreži Truth Social.

Ono što je definitivno, Trump ni u jednom trenutku nije krio oduševljenje zbog Bidenovog poteza, a nakon što je ga je nazvao najgorim predsjednikom u povijesti Amerike, Trump je na društvenoj mreži čiji je osnivač objavio i niz drugih komentara.

"Nije gotovo. Sutra kada se Biden probudi zaboravit će da se povukao iz predsjedničke utrke", rekao je Trump.

Poručio je i kako Biden nikada nije imao koronavirus te da on predstavlja prijetnju za demokratiju.

"Tko nam upravlja državom? Joe nema pojma gdje se nalazi. Ako se ne može kandidirati za predsjednika, ne može ni voditi državu!", zaključio je Trump.

Inače, Trump je odmah nakon što je Biden objavio informacije o tome da se povlači komentirao ovaj potez te je iznio niz kritika i optužbi na rad aktualnog predsjednika.

"On je došao na poziciju predsjednika putem laži, lažnih vijesti i ne napuštajući svoj podrum. Svi oko njega, uključujući njegovog doktora i medije, znali su da nije sposoban biti predsjednik, i nije bio - a sada, pogledajte što je učinio našoj zemlji, s milijunima ljudi koji prelaze našu granicu, potpuno nekontrolirano i bez provjere, mnogi iz zatvora, mentalnih ustanova i rekordnog broja terorista. Patit ćemo zbog njegovog predsjedništva, ali ćemo brzo popraviti štetu koju je napravio. Učinimo Ameriku ponovo velikom", poručio je Trump.

Dnevnik.ba

08. rujan 2024 02:19