StoryEditor
FLASTER NA UHU

Trump održao prvi skup od atentata: Pristalice imaju novi poklič

Piše Desk  /  21.07.2024., 10:15h

"Borba, borba, borba" postao je njihov novi poklič nakon pokušaja ubojstva tijekom kojeg je Trump prisutnima poručio "da se bore".

Bivši američki predsjednik i aktualni kandidat za prvog čovjeka SAD-a Donald Trump pojavio se na prvom skupu nakon neuspjelog atentata na njega, do kojeg je došlo upravo na jednom od ovakvih skupova.

Skup je održan u Grand Rapidsu u Michiganu, a Trump se među okupljenima pojavio s manjim flasterom na uhu. Održao je govor u kojem je kazao da su mu se Xi Jinping i drugi svjetski lideri javili nakon pokušaja ubojstva, koji se dogodio na skupu u Pennsylvaniji, objavila je Hina. 

"Jako sam se dobro slagao s predsjednikom Xijem, koji je sjajan momak, napisao mi je prelijepu poruku prije neki dan kada je čuo što se desilo i većina lidera je to uradila. Znate, nije im se mnogo svidjelo ono što sam im radio, ali su također znali da je krajnje vrijeme, da je gotovo. Bilo je krajnje vrijeme. Ali oni su mi pisali, skoro svi su mi pisali. Bilo je fino. Ne, imam dobar odnos sa svima njima. To je dobra stvar”, rekao je Trump na svom skupu.

U publici se moglo čuti oduševljenje zbog toga što je Trump sada dobro, a osim toga, dominirale su majice s motivima povezanim s prethodnim neuspjelim atentatom.

"Borba, borba, borba" postao je njihov novi poklič nakon pokušaja ubojstva tijekom kojeg je Trump prisutnima poručio "da se bore".

Također, prvi put su Trump i njegov potpredsjednički kandidat, senator iz Ohioa J. D. Vance, pojavili se zajedno na skupu i najavili jedan drugog.

Dnevnik.ba

03. rujan 2024 05:55