StoryEditor
najava

Trnjak Fest: Vrhunska vina i ukusne delicije ovoga vikenda u Ljubuškom

Piše fena  /  19.06.2024., 16:16h

Najuzbudljiviji vinski vikend u godini, 2. Trnjak Fest, održat će se u Ljubuškom u subotu, 22. lipnja, u Gradskom parku u Ljubuškom.

Kako su organizatori najavili, od 19 sati svoja će vina od sorte Trnjak prezentirati 26 vinarija iz Hercegovine i Dalmatinske zagore.

Gosti festivala također će moći uživati u bogatom gastro kutku i vrhunskom glazbenom programu na kojem nastupaju Hana Paraušić (harfa), Anastasia Kaptelova (vokal) i Ivan Džajić (kontrabas).

Stručna predavanja na temu Trnjka održat će eminentni predavači: prof. dr. sc. Edi Maletić, mr. agr. Milan Budinski, dipl. ing. agr. Marijo Leko, dr. sc. Željko Andabaka i mr. agr. Marina Vranješ. Predavanja će biti održana od 14 do 16 sati u Kulturnom centru, a ulaz je besplatan.

Zatim će, od 17 do 18 sati, sommelier Daniel Čečavac voditi radionicu ‘‘Trnjak u Kupažama‘‘ za koju su potrebne prijave na društvenim mrežama festivala.

Organizatori su pozvali sve zainteresirane da kušaju najbolje Trnjke svijeta na jednom mjestu, uz ukusne delicije i atmosferu punu zabave.

Dnevnik.ba

08. rujan 2024 02:23