StoryEditor
na Trgu kralja Tomislava

Tisuće Livnjaka se okupilo na humanitarnom koncertu za liječenje Željka Vrgoča

Piše fena  /  22.08.2024., 16:40h

U organizaciji NK Troglav Livno te uz podršku Grada Livna i Moto kluba Vukovi, u srijedu je na Trgu kralja Tomislava u Livnu održan koncert humanitarnog karaktera za Željka Vrgoča.

Novac od prodaje ulaznica za koncert na kojem su nastupili livanjski bendovi bit će usmjerena za liječenje i rehabilitaciju Željka Vrgoča.

Podršku Željku pružilo je više tisuća Livnjaka, kao i livanjske tvrtke i organizacije, a organizatori su istaknuli da je prikupljeno oko 60.000 maraka.

Inače, Željko Vrgoč student je Sveučilišta u Mostaru (studij kriminalistike), a nakon teške prometne nesreće njegovi prijatelji i obitelj pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za njegovu rehabilitaciju.

“Naš Željko je imao prometnu nesreću s teškim tjelesnim ozljedama. Svi koji poznaju Željka znaju ga po njegovom pozitivnom duhu, predanosti i marljivosti. Njegov put k ozdravljenju prema sadašnjim prognozama neizvjestan je i težak, a u ovom trenutku najbitnije je omogućiti najbolje uvjete za ovaj dugotrajan i financijski iscrpljujući proces. Svaka donacija, bez obzira na iznos od velike je važnosti i pomoći našem prijatelju na njegovom putu do ozdravljenja”, stoji u njihovom pozivu.

Dnevnik.ba

15. rujan 2024 17:24