StoryEditor
teške riječi

Potpredsjednica Skupštine Srbije članicama oporbe: Nudite se mojim kolegama?

Piše desk  /  08.11.2022., 21:49h

Potpredsjednica Skupštine Srbije i članica Srpske napredne stranke (SNS) Sandra Božić optužila je danas članice oporbe da previše prolaze pored članova SNS-a te ih je upitala nude li se one njima.

"Vidim da se pojedine poslanice opozicije, ovaj, vrlo rado prolaze kroz redove Srpske napredne stranke. Ne znam preporučuju li se i bi li htjele sjediti u tim redovima ili vrlo često vole samo proći ovdje", upitala je Božić.

Srpska televizija Nova podsjeća da ovo danas nije bio jedini takav ispad članova SNS-a. Devet oporbenih skupina zatražilo je od Skupštine Srbije da se članu SNS-a Daliboru Šćekiću oduzme imunitet i mandat narodnog poslanika zbog seksističkih aluzija koje je upućivao članici Demokratske stranke (DS) Tatjani Manojlović dok je kritizirala rebalans proračuna, prenosi Index.hr.

Šef srpske skupštine: Nisam vidio ništa slično

Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić tvrdi da je vratio snimku sjednice i da nije vidio ništa od onog što članovi DS-a i Narodne stranke tvrde, kao da je Šćekić neprimjerenim gestama uvrijedio Manojlović.

"Vratio sam snimku i ništa slično nisam vidio. Dok je ona govorila, vi ste sjedili mirno pored nje i nijednom gestom niste pokazali da se nešto slično događa", rekao je Orlić.

Dnevnik.ba

13. listopad 2024 04:02