StoryEditor
revoltiran govorom

POLITIČKI CIRKUS U GRUDAMA: HDZ-ov vijećnik pokušao otjerati opozicijskog vijećnika sa sjednice

Piše desk  /  30.07.2024., 15:21h

Kad već ne ide ponudama, prijetnjama, zlouporabom pravosudnog aparata i svim drugim režimskim načinima napada na HRS, preostaje pokušati izbaciti HRS-ovce sa sjednica Vijeća. Naime, na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Grude, vijećnik HDZ-a BiH, revoltiran govorom HRS-ovih vijećnika, prišao je Tomislavu Bandiću i prijeteći pokušao ga otjerati sa sjednice.

Tomislav Bandić se, po Poslovniku, uredno prijavio za praćenje sjednice vijeća, što mu je i dopušteno. Tijekom rasprave o točkama dnevnog reda, nakon istupa HRS-ovih vijećnika, ne znajući kako drugačije replicirati i reagirati, vijećnici vladajuće koalicije su se obrušili na Tomu Bandića, koji uopće nije ni sudjelovao u diskusiji. Najdalje je otišao vijećnik Ivica Palac koji je fizički prilazeći Bandiću zaprijetio da će ga izbaciti, no čim je prišao, od toga je odustao. No ipak, to ga nije spriječilo da napravi verbalni incident na sjednici, prenose Grude Online.

Treba se napomenuti kako je ovom hrabrom vijećniku HDZ-a BiH, HRS očigledno nepresušan izvor inspiracije za aktivnost u vijeću. Verbalni ispad i napad na Bandića mu je drugo „javljanje za riječ“ u mandatu od gotovo 4 godine, u biti druga po redu aktivnost. Prvo javljanje je imao, također, reagirajući na Bandićev govor prije nepune dvije godine, vičući iz klupe „skidaj gaće“!

Drago nam je što svojim radom otkrivamo ove nebrušene dijamante lokalne političke misli vladajuće režimske partije, a posebno smo ponosni na činjenicu da su sve probali i još uvijek probaju, ne bi li nas ušutkali i obeshrabrili, ali im ne ide, koliko god da se trudili, priopćili su iz HRS-a Grude.

Dnevnik.ba

19. rujan 2024 08:18