StoryEditor
predsjednik mosta

Petrov: "Promotori rodne ideologije omogućit će nestabilnom muškarcu da premlati ženu kako bi osvojio zlatnu medalju"

Piše desk  /  30.07.2024., 13:07h

Predsjednik Mosta Božo Petrov komentirao je na Facebooku vijest da je Međunarodni olimpijski odbor odlučio na turniru ženskog boksa na Olimpijskim igrama u Parizu odobriti nastup dvjema osobama koje su prošle godine suspendirane sa Svjetskog prvenstva jer se smatralo da su biološki muškarci.

"Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se obiju. Vjerujem da sve one začetnice rodne ideologije poput Simone de Beauvoir ili Judith Butler, nisu niti pomišljale da će njihova borba završiti tako da će ih sasvim legalno premlaćivati muškarci, i to uz odobravanje Olimpijskog odbora i samih žena.

Još veći apsurd leži u tome da su gurale rodnu ideologiju među ostalim i zbog navodne zaštite od muškog nasilja prema ženama. Hoće li netko od njih aktivirati svoje ‘dijete‘, Istanbulsku konvenciju, nakon ovog boksačkog meča, kako bi zaštitile žene? 

Na kraju će se pokazati ono što je danas i pticama na grani jasno, da je začetnicima i promotorima rodne ideologije zaštita žena od nasilja bila samo paravan za promicanje woke ludila i dekadencije koju smo vidjeli najočitije na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu", napisao je Petrov.

"Cilj je izbrisati obiteljske vrijednosti i kršćansko nasljeđe"

"I da je njima do obrane žena stalo kao do lanjskoga snijega. I da je cilj njihovog djelovanja jedino apsolutno sve učiniti relativnim, izbrisati obiteljske vrijednosti, kršćansko nasljeđe, kako bi mogli bez osude, tuđe i vlastite, utonuti u dekadenciju i razvrat. 

Čemu inače Dionizije ili Bakho, izrugivanje s kršćanstvom? Vrag dođe po svoje, prije ili kasnije, i u prenesenom i u doslovnom smislu. Samo je tuga što će zbog perverzija koje se promiču u ime navodne jednakosti, stradati žene u ringu s druge strane. 

A perverzija iznad svih perverzija je u tome da će publika u tom trenutku pljeskati navodnoj rodnoj jednakosti, fluidnosti i slobodi. A zapravo je samo jedan nestabilni muškarac premlatio ženu da bi osvojio zlatnu medalju, a to mu je omogućio Olimpijski odbor i promotori rodne ideologije", dodao je. 

Dnevnik.ba

14. listopad 2024 00:15