StoryEditor
politika čaršije

"PATRIOTSKO PRIOPĆENJE" SDA Preko Marina Vukoje sarajevske stranke ponovno se natječu u tomu tko je veći Bošnjak

Piše fena  /  27.05.2024., 18:18h

Svaki zastupnik vrlo dobro zna da je mandat isključivo u njegovom vlasništvu, da samostalno donosi odluke i da samostalno snosi posljedice – navodi se u priopćenju SDA.

Stranka demokratske akcije (SDA) smatra da će zastupnici Trojke (Narod i Pravda, Socijaldemokratska partija i Naša stranka) u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, na sjednici na kojoj će se glasati o izboru Marina Vukoje za suca Ustavnog suda BiH, iako je u ponudi samo jedan kandidat, imati priliku da biraju hoće li ispuniti želje HDZ-a i time sačuvati fotelje stranačkih šefova, ili će izabrati jasan interes države Bosne i Hercegovine - priopćeno je iz te stranke.

- Građani Federacije BiH će sasvim sigurno pomno pratiti pojedinačno izjašnjavanje svakog od zastupnika, pa nitko svoju osobnu odgovornost neće moći prebaciti na kolektivni teren, na komisije ili stranačke odluke. Svaki zastupnik vrlo dobro zna da je mandat isključivo u njegovom vlasništvu, da samostalno donosi odluke i da samostalno snosi posljedice – navodi se u priopćenju SDA.

Dnevnik.ba

04. rujan 2024 19:09