StoryEditor

Otvoreno treće izdanje Moba Street Food Festivala

Piše desk  /  29.08.2024., 13:52h

Treće izdanje Mobe Street Fooda Festivala otvoreno je u srijedu večer, a posjetitelji su mogli uživati u istraživanju gastro kutaka, gledajući pripremu, razgovarajući s izlagačima i isprobavajući ovogodišnju bogatu ponudu.

Mobin posebni ambijent upotpunio je Resident DJ odličnim ljetnim soundtrackom.

Neno Belan & Fiumens otvorili su koncert pjesmom sa stihovima koji pozivaju na druženje na Mobi "Nemoj biti sama kad je rock galama". Fantastičnom svirkom i energijom, raspjevali su i rasplesali pun plato iza Stare gimnazije.

image

Otvoreno treće izdanje Moba Street Food Festivala

FB -

Večeras, 29. kolovoza, na ljetnu pozornicu Mobe stiže talentirani i šarmantni Mirza Pandur koji sa svojim bendom donosi spektar glazbenih žanrova i posebnu emociju, a kustični glazbeni dvojac i neponovljivi glas Neše Galije razgalit će sve prisutne u petak, 30. kolovoza, ističu organizatori.

Uz zvuke gitare i lagani ritam, posjetitelji Mobe uživat će i u dobro poznatim bezvremenskim numerama, tvrde.

U subotu, 31. kolovoza, ljetnu pozornicu Mobe ponovo će osvojiti karizmatični Mostarac prepoznatljivog vokala i vedrog karaktera Adi Šoše, čija emocija i jedinstvena izvedba uz AL music band čine svaki njihov nastup iskustvom za pamćenje.

image

Otvoreno treće izdanje Moba Street Food Festivala

FB -

Organizatori napominju također, da će svi ljubitelji kvizova na Mobi imati priliku testirati svoje znanje i osvojiti vrijedne nagrade te će se u nedjelju, 1. rujna, u 19.30 održati Kviz Svaštaraš. Prijave su još uvijek u tijeku, a sve informacije mogu se pronaći na društvenim kanalima festivala, navode.

Ni za najmlađe posjetitelje neće nedostajati zabave u Kids Zoni.

Tu su Tinker Labs radionice koje uvijek privlače male znanstvenike, a napuhanci su odlična ideja za skakanje uz smijeh koje garantira još ljepše spavanje po noći, pozivaju organizatori.

image

Otvoreno treće izdanje Moba Street Food Festivala

FB -

U nedjelju, 1. rujna, od 18 sati družit će se s Lola klaunovima i zabaviti se oslikavanjem lica uočljivim bojama i oblicima.

Ulaz na festival je slobodan, a radno vrijeme festivala je od 17 sati do 1 sat poslije ponoći.

Dnevnik.ba

17. rujan 2024 04:16