StoryEditor

Messi i službeno predstavljen u PSG-u: Evo što je rekao

Piše D  /  11.08.2021., 12:08h

Lionel Messi (34) predstavljen je kao novi igrač PSG-a na konferenciji za medije na Parku prinčeva u srijedu u 11 sati.

Za moju obitelj će ovo biti predivno iskustvo. U spektakularnom gradu smo i uživat ćemo. Opušteni smo i sretni - rekao je Messi, ali i ustvrdio:

Svi znaju koliko mi je težak bio odlazak iz Barcelone, teško mi je i zamisliti promjenu nakon toliko vremena. No, čim sam došao ovdje, napunio sam se entuzijazmom. Oduševljen sam ovime u Parizu, uživamo i ja i moja obitelj. Sad samo želim trenirati i upoznati svoje suigrače i trenera.

Ovaj PSG je jedna od najmoćnijih momčadi ikada, a toga su svjesni i igrači. Definitivno im je cilj osvajanje Lige prvaka, a to je najavio i sam Argentinac.

Moj cilj i san je ponovno osvojiti Ligu prvaka. Mislim da ovdje imamo momčad za ispuniti taj cilj. Imam puno prijatelja u svlačionici Parisa, a kada pogledate igrače, naravno da se uzbudite.

PSG i ja imamo iste ciljeve i nadam se da ćemo ih zajedno ispuniti.

"Zato sam ovdje. To je ambiciozan klub", rekao je Messi. "Možete vidjeti da su spremni boriti se za sve."

"Želim naći nove partnere, novi tim i početi novu etapu", dodao je 34-godišnji nogometaš priznajući da mu je bilo jako teško napustiti Barcelonu nakon tako puno vremena. Argentinski je nogometaš dodao da ne zna kada će odigrati prvu utakmicu u dresu PSG-a s obzirom da nije igrao od osvajanja Copa Americe s Argentinom prošli mjesec. 

"Vraćam se s praznika, mjesec dana sam izvan terena. Potrebno mi je malo predsezone da se vratim u formu. Nadam se da će debi biti uskoro, ali ne mogu vam dati datum. Sve je na trenerima", dodao je, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

09. rujan 2024 22:44