StoryEditor
dani kazališta

Komedija ‘Cosa Nostra‘ oduševila publiku u Vitezu

Piše fena  /  17.10.2024., 17:39h

U okviru 16. Dana kazališta ‘‘Vitez 2024‘‘ odigrana je hit komedija ‘‘Cosa Nostra‘‘, s Minkom Muftić i Belmom Salkunić u glavnim ulogama, a izazvala je oduševljenje viteške publike.

”Cosa Nostra” je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije. Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para!

Publika je u nekoliko navrata za vrijeme predstave nagradila glumice za njihovu igru, a na koncu predstave glavne protagonistice doživjele su istinske ovacije.

„Prekrasno nam je bilo u Vitezu, gdje smo proslavili 12. rođendan predstave „Cosa Nostra“. Hvala našim divnim domaćinima iz Gradskog kazalište mladih Vitez, kao i publici na svoj ljepoti koju smo doživjeli. Zbilja sam sretna da smo doprinijeli divnoj teatarskoj atmosferi i kulturnim djelatnicima na njihovom putu, koji je uistinu impresivan“, poručila je nakon predstave Minka Muftić.

U predstavi „Cosa Nostra“ igraju glumice Drame Narodnog pozorišta Sarajevo Minka Muftić i Belma Salkunić, priopćilo je Gradsko kazalište mladih Vitez.

Dnevnik.ba

17. listopad 2024 17:39