StoryEditor
ministar obrane tvrdi

HELEZ TEŠKO OPTUŽIO VODEĆI SARAJEVSKI PORTAL: Klix je na Vučićevom platnom spisku, to nije tajna

Piše desk  /  22.10.2024., 16:26h

Upitan zašto govori o Klixu Helez je odgovorio: Zato što znam za njih pouzdano da su na platnom spisku. Na pitanje čijem, Helez je odgovorio: Vučićevom, preko Mtela.

Klix je objavio kako su bh dronovi ustvari kineski. Slagali su. To je samo da omalovaže i Oružane snage i Bosnu i Hercegovinu, jer ih plaća strana obaviještajna službe, jer može svatko ući u trag novca koji dolazi do tog Klixa, to nije nikakva tajna, izjavio je ministar obrane BiH Zukan Helez, gostujući na sarajevskoj Face tv, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Upitan zašto govori o Klixu Helez je odgovorio: Zato što znam za njih pouzdano da su na platnom spisku. Na pitanje čijem, Helez je odgovorio: Vučićevom, preko Mtela. Na konstataciju voditelja emisije Senada Hadžifejzovića kako će ga tužiti i da on “neda na medije”, Helez je odgovorio: -Pa slobodno vi nedajte, ali to svaka financijska inspekcija može dokazati, trag novca, kome uplati Mtel i gdje taj novac dalje završava, ustrajavo je Helez, na što je Hadžifejzović kazao kako je to “marketing za reklamu”.

– Marketing za reklamu, ali tko plaća marketing, to je bitno i tko piše. Zukan to ne može zabraniti ali ja hoću da se zna istina, kazao je Helez. Cijeli razgovor o ovoj temi pogledajte u videu iznad od 17:22 minute.

Dnevnik.ba

22. listopad 2024 16:26