StoryEditor
komentar

Grmoja o otvorenju Olimpijskih igara: Nemojmo se zavaravati s onim ‘neće to kod nas‘. Već je to kod nas!

Piše desk  /  27.07.2024., 21:38h

Nakon što je njegov stranački kolega Miro Bulj oštro kritizirao jučerašnju ceremoniju otvorenja Olimpijskih igara u Parizu, na Facebooku se oglasio i Nikola Grmoja.

"Ako nekome nakon jučerašnje parade dekadencije nije jasno zašto treba ustati protiv queer i rodne ideologije, trebalo bi mu postati jasno jer vrijeme za spas naše civilizacije nam ubrzano curi. Inače, naš premijer je tu paradu nazvao impresivnim programom. 

Nemojmo se zavaravati s onim ‘neće to kod nas‘! Već je to kod nas! Pa rodni studiji promoviraju queer teoriju. Ovaj nakaradni prikaz upravo je to. Najprezentniji prikaz queer i woke propagande. Cilj je uništiti brak, obitelj i u konačnici čovjeka kako bi nastupilo OVO na slici", napisao je Grmoja, prenosi Index.hr.

 

"Čuvajmo naše obitelji"

Kao i Bulj, podijelio je fotografiju koja pokazuje sličnost između slike Posljednja večera Leonarda da Vincija i jučerašnjeg performansa više osoba za stolom koji je mnogima izgledao kao parodija Posljednje večere.

"Razdoblje bespolnosti. Zamislite kako će tek onda moćnicima i korporacijama biti lako manipulirati s čovjekom. To i žele, samo idealnog potrošača, konzumenta, bez ikakvog korijenja, bez vrijednosti, bez vertikale. 

Ostanimo vjerni svojim instinktima i zdravom razumu kako nam ovakve za želudac teško probavljive prikaze ne bi pokušali podvaliti pod ‘ljudska prava‘ ili ‘zaštitu ugrožene manjine‘. Vratimo se zdravom razumu i čuvajmo naše obitelji", dodao je Grmoja.

Dnevnik.ba

21. rujan 2024 00:23