StoryEditor
SBŽ

Dan sporta u Novom Travniku promovirao zdrave navike i sportske kolektive

Piše fena  /  03.08.2024., 17:52h

Novi Travnik u subotu je bio domaćin manifestacije "Dan sporta" na kojoj se okupilo oko 300 sportaša iz 17 novotravničkih klubova, a kojoj je cilj promocija zdravih sportskih navika i upoznavanje žitelja grada sa sportskim kolektivima i onim što oni nude.

"Ovo je bila prilika da se sportski klubovi prezentiraju, pokažu što znaju, ali i privuku i stvore interes kod mladih, koji nisu dio nekog kolektiva", kazao je organizator Kemal Šerifović.

Prvi događaj ovog tipa u Novom Travniku oduševio je sudionike i posjetitelje, a prema svemu sudeći, mogao bi postati tradicija, priopćeno je iz Općine Novi Travnik.

Gradonačelnik Stjepan Dujo također je izrazio zadovoljstvo velikim odazivom mladih sportaša.

"Sretni smo što je veliki broj mladih sportaša sudjelovao na ovom događaju. Čestitam organizatorima, Općinskom - Gradskom sportskom savezu, vjerujem kako se na ovome neće stati i kako će ovakvih i sličnih događaja, na kojima se promoviraju zdrave navike, biti što više i kako će ovo postati tradicija", kazao je Dujo.

Brojne djevojke i mladići pokazali su interes za uključivanje u sportske aktivnosti, što govori kako je glavni cilj događaja ispunjen.

Dnevnik.ba

16. rujan 2024 06:23