StoryEditor
Vesna Bandić

Bandićeva udovica: "Ostat ću bez svega. Režije su mi 6000, a Milanova mirovina 6800 kn. Od čega ću živjeti?"

Piše desk  /  02.01.2022., 08:18h
Vesna Bandić progovorila je o životu s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i kako joj je nakon njegove smrti.

U intervjuu za Jutarnji Vesna Bandić prisjetila se kako se Milan već nakon šest mjeseci veze doselio k njoj i baki koja ga je silno zavoljela. I kad su počeli graditi zajednički život baka je ostala s njima sve do svoje smrti.

Bandićeva udovica kazala je kako se nikad nisu svađali, niti imali probleme u bračnom odnosu, ali Milan kod kuće nije govorio o poslu, ispričala je za Jutarnji. Kazala je i kako je njegova mirovina 6800 kuna, a režije su joj 6000, te da ne zna od čega će živjeti. 

"Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena", komentirala je i noć kad je Bandić umro. Naime, oko njegove smrti bilo je puno nedoumica i kontradiktornih izjava njemu bliskih ljudi.

Sporno je mjesto na kojem je Bandić preminuo. Njegovi bliski suradnici tvrdili su da se radi o kući Sergija Ivanovića na Vrhovcu, no kasnije se doznalo da je Hitna pomoć poslana na adresu stana koji je koristila Bandićeva suradnica Natalija Prica u susjedstvu, u Ulici Vidovčica. Zbog svega je Stjepan Perko podnio prijavu DORH-u kako bi se utvrdile sve činjenice povezane sa smrću zagrebačkog gradonačelnika.

Dnevnik.ba

19. rujan 2024 18:21