StoryEditor

Bad Blue Boysi podržali BiH: "Srebrena Bosno kolijevko naša, molimo za tebe sto Očenaša"

Piše desk  /  06.10.2024., 18:59h

Navijači zagrebačkog Dinama su na utakmici protiv Varaždina pružili podršku Bosni i Hercegovini i unesrećnima u poplavama koje su pogodili našu domovinu.

 

Sredinom drugog poluvremena su na tribini gdje su smješteni gostujući navijači istaknuli su transparent s kojem je stajalo "Srebrena Bosno kolijevko naša, molimo za tebe sto Očenaša", što je oduševilo sve prisutne navijače. 

Podsjetimo, BiH su u petak pogodile velike i snažne poplave i nanijele nemjerljivu štetu ljudima u pogođenim područjima.

Sam Dinamo je uputio poruku podrške ljudima pogođenim u poplavama što su sada uradili i navijači zagrebačkog sastava.

"S velikom tugom pratimo vijesti o teškim poplavama koje su pogodile susjednu Bosnu i Hercegovinu, zemlju u kojoj živi mnogo naših vjernih navijača i prijatelja. Nažalost, nekoliko ljudi je izgubilo svoje živote, a mnogi su ostali bez svojih domova i imovine. GNK Dinamo ovim putem želi izraziti duboku sućut obiteljima koje su izgubile svoje najmilije. U mislima i srcima smo uz sve pogođene ovom strašnom prirodnom nepogodom. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da pruže pomoć ljudima u Bosni i Hercegovini – bilo kroz humanitarne akcije, donacije ili na bilo koji drugi način koji može pomoći u ovim teškim trenucima. Solidarnost i zajedništvo ono su što nas čini jačima, a uvjereni smo da zajedno možemo pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije. GNK Dinamo će pratiti situaciju i nastaviti pružati podršku koliko god je moguće. Naše misli su s vama", navodi se u u poruci Dinama.

Inače, radikalni dio bošnjačke javnosti ovu je poruku dočekao s degutantnim "neodobravanjem" s obzirom na to da osporavaju pravo Hrvatima na jednakopravnost u BiH.

Dnevnik.ba

17. listopad 2024 01:04