StoryEditor

Bačić: Neće biti problema u nastavku suradnje s Domovinskim pokretom

Piše desk  /  06.06.2024., 13:59h

Nakon sjednice Vlade potpredsjednik Branko Bačić, odgovarao je na novinarska pitanja o stabilnosti koalicije u svjetlu nerazjašnjenog odnosa vladajućih oko imenovanja čelne osobe saborskog Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine.

Naglasio je da se vodi otvoren dijalog, da se poštuje koalicijski sporazum te je uvjeren da neće biti problema u nastavku suradnje s Domovinskim pokretom.

- Ne moramo o istome misliti jednako. Da mislimo o istome jednako, vjerojatno bismo bili u istoj političkoj stranci. Za to je izazovan život u koaliciji i na te izazove ozbiljne političke stranke znaju odgovoriti. Prema tome mi ćemo znati naći odgovor na sva pitanja. U izbornoj kampanji, tu ne smijete zaboraviti da smo u izbornoj kampanji, da svatko traži svoje mjesto kako bi na izborima, pa i izborima za Europski parlament, ostvario što bolji rezultat. A nakon toga ćemo sjesti i ozbiljno o svemu ovome porazgovarati. Zasad smo doista prije svega i mi i Domovinski pokret u kampanji, kazao je ministar i potpredsjednik Vlade Branko Bačić.

Dnevnik.ba

08. rujan 2024 00:38