StoryEditor
zagreb

Baby Lasagna dovodi brojne goste na tri koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata

Piše fena  /  19.08.2024., 16:38h

Baby Lasagna dolazi na trostruki rasprodani nastup na zagrebački stadion Šalata od 12. do 14. rujna, a na sva tri koncerta dovodi brojne goste, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Kao trenutno najtraženije ime regije, Baby Lasagna je odabrao goste prema osobnim preferencijama, glazbeno i prijateljski, te ih pozvao da se predstave na rasprodanim koncertima na velikoj produkciji na Šalati.

“Nastup na Šalati sigurno će biti jedan od onih događaja čija sjećanja će mi odzvanjati dugo u životu - toga ću se sjećati baš poput prvog tetoviranja, prvog ljubimca, prvog nastupa u osnovnoj školi i onog nastupa u Malmu. To će biti prvi ‘dugometražni‘ nastup na domaćem terenu, na kojem ćemo prezentirati sve što možemo i sve što smo naučili", rekao je Lasagna.

"Osim nas, tu glazbenu večer obogatit će drugi izvođači koje sam odabrao jer mislim da su nevjerojatni glazbenici i pisci, jer puno pridonose regionalnoj glazbenoj sceni i jer su jednostavno dobri i dragi ljudi”, dodao je.

U četvrtak, 12. rujna, večer će otvoriti mladi pulski rockeri Freaktion, a nakon njih nastupit će Teya Dora, srpska pjevačica i kantautorica. Debitirala je 2019. sa singlom "Da na meni je”, a pisala je i pjesme za srpski filmski serijal „Južni vjetar”, kao i za druge izvođače. Pjesma "Džanum" postala je viralna dok je ove godine predstavljala Srbiju na Eurosongu.

U petak, 13. rujna, večer će otvoriti šibenski pop rock bend BluVinil, a potom će se na pozornicu popeti Alen Vitasović. Istarski kantautor je kroz tri desetljeća karijere objavio brojne hitove kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Bogata diskografija i brojne suradnje upisale su ga u povijest domaće pop glazbe.

Zadnje večeri, 14. rujna, nastupa EoT, alter punkrock bend iz Karlovca, a nakon njega IDEM, osvajač nagrade Rock&Off i Porin, te vlasnik ponajboljeg regionalnog albuma prošle godine „poyy“. Predvodnik najvećeg hypea na nezavisnoj sceni, nakon singla „Raspadam“ predstavio je i aktualni „Jadanja“, kojim ide korak bliže drugom albumu „CIAO“.

Sve tri večeri nakon predizvođača na stadion Šalata se penje Baby Lasagna.  Na njegovim najvećim samostalnim koncertima će, uz ogroman globalni hit “Rim Tim Tagi Dim” i ranije objavljene pjesme "IG BOY", "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much, kao i “and I”, predstaviti ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos” čiji se izlazak očekuje uskoro, javlja Hina.

Dnevnik.ba

16. rujan 2024 08:06