StoryEditor
podcast bura

Marko Novak: HDZ će dati gradonačelnika Mostara, Gradska uprava mora postati kvalitetan servis građanima

Piše desk  /  21.10.2024., 11:12h

Marko Novak, predsjednik GO HDZ BiH Mostar u Podcastu Bura govorio je o formiranju nove gradske vlasti, suradnji s partnerima s bošnjačke političke scene, planovima za daljnji razvoj Mostara, dovršetku izgradnje sportske dvorane i gradskog olimpijskog bazena a detaljno je obrazložio i kako se trebaju riješiti ključni gradski problemi, poput sanacije Partizanskog spomen groblja, Liska parka, Mevlane itd.

Otklonio je i dileme oko tog tko će biti gradonačelnik Mostara kazavši kako će čelnog čovjeka dana sigurno dati HDZ BiH i kako je izvjesno da će Mario Kordić dobiti još jedan mandat.

Istaknuo je kako ne očekuje da će se nastaviti zapaljive retorike koje smo imali u kampanji za lokalne izbore te kako se za dobrobit Mostara mora surađivati.

Demistificirao je i retoriku Islamske zajednice vezanu za njihovu težnju za izgradnju vlastitoga centra u središnjoj gradskoj zoni.

"Jedino pitanje je tu tko što može zakonito graditi. To je sve. Nitko nije protiv izgradnje bilo čega, ali se sve mora raditi na zakonit način", rekao je.

Opširnije pogledajte u videu.

Dnevnik.ba

21. listopad 2024 11:12