StoryEditor
iza 10. osnovne škole

Večeras osmina finala Lige mjesnih zajednica grada Mostara

Piše desk  /  22.07.2024., 09:07h

Liga mjesnih zajednica grada Mostara stigla je do nokaut faze. Nakon što su se utakmice grupne faze prvo odigrale u Orlacu, a zatim i Cimu, nokaut faza popularnog mostarskog natjecanja igrat će se na igralištu iza 10. osnovne škole u Mostaru.

Sada slijedi ono najzanimljivije. Mostarska liga je iznimno jaka i nakon što momčadi prođu filtere po skupinama, sastavi koji prođu u nokaut fazu su prilično kvalitetni. Večeras će se prvo igrati susreti osmine finala natjecanja. Prethodno su pobjednici u grupnoj fazi prošli izravno u četvrtfinale Lige MZ Mostara.

Večeras drugoplasirane i trećeplasirane momčadi po skupinama razigravaju za prolazak u četvrtfinale. Večeras će se tako od 20 sati na rasporedu naći utakmice: Rudnik - Bijeli Brijeg, Avenija - Jasenica (21 sat), Bijelo Polje - Balinovac (22 sata), Rondo Avenija Jugozapad - Žitomislići (23 sata). Pobjednici ovih utakmica prolaze u četvrtfinale gdje su već prošle momčadi Ilići, Rodoč, Centar 2 i Cim.

image

Parovi osmine finala

DESK -

Jedno je sigurno, očekuje nas žestoka konkurencija kao i zanimljive utakmice u kojima često pobjednika presude i nijanse. Četvrtfinale je na rasporedu u utorak, dok bi se polufinalna večer trebala održati u srijedu. U četvrtak je planiran dan stanke zbog europske utakmice koju bi HŠK Zrinjski na domaćem terenu trebao igrati s Bravom, dok bi se u petak na rasporedu trebao naći veliki finale.

Organizatori iz HUŠR Vjekoslav Arapović, koja i ove godine organizira mostarsku ligu, su se potrudili da i publika dođe na svoje. Osim mogućnosti osvježenja i dobre klope gledatelji će svaku večer moći sudjelovati u bogatoj tomboli s vrijednim nagradama.

Dnevnik.ba

04. rujan 2024 07:11