StoryEditor
hrvatski reprezentativac

Tottenham potvrdio da je Perišić napustio klub: "Hvala mu i sve najbolje"

Piše desk  /  05.06.2024., 12:32h

"Potvrđujemo odlazak Ivana Perišića po završetku ugovora. Zahvaljujemo mu na služenju klubu i želimo mu sve najbolje u budućnosti." Ovo je maloprije objavio Tottenham.

Ovo je maloprije objavio Tottenham iako Perišić formalno ima ugovor s tim klubom još 25 dana. Perišić (35) je u Hajduku na posudbi iz Tottenhama. U Tottenham je došao u ljeto 2022. kao slobodan igrač iz Intera. U 50 nastupa postigao je jedan i namjestio 14 golova. 

Perišić je u Hajduku kao igrač Tottenhama

Zimus se na Poljud vratio privremeno, do kraja sezone, kao igrač Spursa. No, već tada se znalo da londonski klub više ne računa na njega nakon što je u rujnu prošle godine potrgao ligamente koljena. Nakon dugog oporavka Perišić je na proljeće zaigrao za Hajduk. Sakupio je osam nastupa i jedan gol. Zanimljivo, taj krasni gol protiv Istre Perišićev je prvi gol za matični klub, i to 18 godina nakon što je kao tinejdžer s Poljuda otišao u francuski Sochaux. Hajduk ga je ove godine vratio kako bi bio završno pojačanje momčadi koja je išla na naslov. Međutim, nije uspjela.

Nakon Eura će se znati gdje će igrati iduće sezone

Još se ne zna gdje će Perišić nastaviti karijeru. Trenutno je na pripremama reprezentacije za Euro. Perišić je za Hrvatsku odigrao 130 utakmica, postigao 33 i namjestio 30 golova. U Hajduk se i vratio kako bi nakon oporavka od teške ozljede i operacije bio u optimalnom stanju za Euro. 

Dnevnik.ba

06. rujan 2024 20:09