StoryEditor
njemačka

Stanišiću uoči utakmice stiglo veliko priznanje od Bayerna, ovakav ugovor nitko nije očekivao

Piše desk  /  14.06.2024., 17:47h

Josip Stanišić će potpisati novi 5-godišnji ugovor s Bayern Munchenom

Josip Stanišić imao je sezonu života. Poslan na posudbu iz Bayern Munchena, proveo je godinu u Bayer Leverkusenu, s kojim je osvojio prvi ligaški naslov u povijesti kluba. Kao šlag na tortu je palo i slavlje u finalu DFB Pokala.

Za razliku od Stanišića, Bayern nije osvojio ništa. Dapaće, njihova loša odluka da pošalju Stanišića na posudbu pokazala se još gorom kada je u jednom od derbija Stanišić zabio protiv Bayerna, piše Dnevnik.hr.

 

Kompany ih želi obojicu na dugim ugovorima

Bayern je već potvrdio kako će se Josip Stanišić vratiti u Bavariju nakon njegove posudbe, a sada doznajemo prema BILD-u da će hrvatski reprezentativac dobiti novi 5-godišnji ugovor koji bi ga trebao zadržati na Allianz Areni do njegove 29 godine.

Mnogo se mijenja u Bayernu ove godine. Thomas Tuchel je napustio klub, a njegovu poziciju zauzeo je svježe drugoligaški trener Vincent Kompany.

Stanišić nije jedini u bavarskom klubu koji će biti nagrađen za svoje izvedbe. Mladi njemački reprezentativac Aleksandar Pavlović će također dobiti novi 5-godišnji ugovor.

Ovakvi potezi Kompanyja i uprave Bayerna pokazuju kako su Stanišić i Pavlović u planovima kluba za mnogo nadolazećih godina.

Dnevnik.ba

07. rujan 2024 16:43