StoryEditor
dolazak u real madrid

Romano: "Mbappe je ovim potezom pokazao koliko cijeni Modrića"

Piše desk  /  04.06.2024., 11:00h

Mbappe bi trebao nositi dres s brojem 9, koji je bio slobodan otkako je njegov sunarodnjak Karim Benzema prošle godine preselio u saudijski Al Ittihad.

Francuska superzvijezda Kylian Mbappe službeno je postao igrač europskog prvaka Real Madrida, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Sjajni ofenzivac stigao je kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om i nakon što su brojni insajderi i svjetski mediji mjesecima pisali da će potpisati za kraljeve.

Mbappe bi trebao nositi dres s brojem 9, koji je bio slobodan otkako je njegov sunarodnjak Karim Benzema prošle godine preselio u saudijski Al Ittihad.

Fabrizio Romano, najpouzdaniji sportski novinar na svijetu, objavio je da ‘Mbappe i njegovi predstavnici nisu ni pitali Real može li uzeti broj 10 za iduću sezonu‘. Romano ističe da su Mbappe i Real time pokazali poštovanje Luki Modriću koji ostaje u klubu još jednu sezonu.

Modrić godinama nosi desetku, pa će Mbappe morati pričekati da se ona oslobodi Lukinim odlaskom iduće godine. Romano podsjeća kako je Cristiano Ronaldo jednako tako čekao da Raul, španjolska i Realova legenda, prepusti dres s brojem 7. Isto tako, Mbappe ne može dobiti sedmicu jer ona pripada Viniciusu, jednom od ključnih igrača u momčadi trenera Carla Ancelottija.

Dnevnik.ba

03. rujan 2024 07:04