StoryEditor
Andrij Lunin

Prioriteti? Vratar Real Madrida se vjenčao u trenerci, a na potpis ugovora došao u odijelu

Piše desk  /  14.09.2024., 14:54h

Ukrajinski vratar Andrij Lunin (25) produžio je ugovor sa Real Madridom do 2030. godine, potvrdio je Kraljevski klub, a nakon što se na potpisu ugovora pojavio sa suprugom, mnogi su se prisjetili njegovog vjenčanja.

Naime, postao je hit na društvenim mrežama nakon što su navijači istaknuli da je obukao odijelo na potpisu novog ugovora s Realom, dok je na dan vjenčanja nosio trenerku.

"U trenerci na svadbu, u odijelu na potpis novog ugovora. Moj golman", napisao je jedan od korisnika na društvenim mrežama, a post je preuzeo i objavio poznati novinar Fabrizio Romano na svojoj Facebook stranici.

"Oženio se nogometom", "Profesionalac" ili "Prioriteti", drugi su šaljivi komentari na društvenim mrežama.

Njegova supruga Anastasija Tamazova se na potpisu ugovora fotografirala s njim i presjednikom Reala Florentinom Perezom, te je na Instagramu ostavila poruku.

"Veoma sam ponosna na tebe. Ostvario si svoj cilj i uvijek smo tu da te podržim. Hvala Real Madridu što nam je omogućio da se osjećamo kao kod kuće i hvala navijačima za svu podršku", napisala je Tamazova na Instagramu.

Luninu je prethodni ugovor isticao na kraju sezone, a iako je bilo špekulacija da ga neće produžiti, na kraju je stavio potpis na novi i borit će se s Courtisom za mjesto među vratnicama.

Dnevnik.ba

14. rujan 2024 14:55