StoryEditor

Pogledajte video kojim je Hajduk u ponoć objavio da je doveo Rakitića

Piše Desk  /  21.07.2024., 10:05h

Rakitić u Split stiže u nedjelju te će biti svečano predstavljen na konferenciji za medije čiji je početak zakazan u 19:30 sati u Bijelom salonu.

Ivan Rakitić (36) novi je igrač Hajduka. Bivšem veznjaku Seville, Barcelone i hrvatske reprezentacije, koji je napustio saudijski Al Shabab, splitski klub bit će šesti i vjerojatno posljednji u sjajnoj i trofejnoj karijeri. Ugovor je potpisao na dvije godine. Kako je predstavljen ponoćnom objavom pogledajte ispod.

Hajduk je, dakle, objavio video lansiranja Rakete, što je nadimak pod kojim je Rakitić najpoznatiji. “Houston, nemamo problem. Mi imamo rješenje”, piše na kraju snimke lansiranja rakete. Rakitić u Split stiže u nedjelju te će biti svečano predstavljen na konferenciji za medije čiji je početak zakazan u 19:30 sati u Bijelom salonu.

Na Poljud je tako stigao igrač koji je s Barcelonom osvojio po četiri La Lige i Kupa kralja, koji je za nju u finalu Lige prvaka zabio za pobjedu te za jedan od najvećih klubova odigrao čak 310 utakmica. Barcelona ga je uvrstila među svoje legende. Legenda je i u Sevilli koju je kao kapetan vodio do dva trofeja u Europa ligi. Rakitić je bio biran u idealne momčadi svih tih natjecanja.

Dnevnik.ba

06. rujan 2024 18:04