StoryEditor
euro 2024.

Nogometni sudac iz Hrvatske postao hit na internetu nakon što je u Hamburgu poveo navijanje

Piše desk  /  19.06.2024., 11:06h

U Hamburgu se od utorka naveliko okupljaju grupe hrvatskih navijača, uoči dvoboja Hrvatske i Albanije.

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu od 15 sati igra utakmicu drugog kola skupine B Europskog prvenstva. Ovaj put protivnik joj je Albanija. Svima je poznato kako je Hrvatskoj nakon subotnjeg poraza od Španjolske prije potrebna pobjeda.  Utakmica se igra u Hamburgu gdje se očekuje veliki broj navijača obiju momčadi.

Tradicionalno, po uzoru na berlinski scenarij, ulice i kafići tog grada već su u utorak bili ispunjeni mnoštvom navijača, kako hrvatskih tako i albanskih. Jedan od onih s hrvatske strane je i 40-godišnji Jakov Titlić, jedan od hrvatskih nogometnih sudaca. 

Poveo pjesmu

Inače, Titlić je i načelnik općine Potravlje kod Sinja, a u Hamburgu je preuzeo ulogu svojevrsnog vođe navijača. Naime, popeo se na stol te poveo pjesmu "Kako je dobro, vidjeti te opet..." Naravno, nije se dogo čekalo na komentare, pa su mu pisali: "Kako je dobro osvojiti europsko", "Ja nakon dva piva".

Podsjetimo, Vatreni su u utorak stigli u Hamburg, a tijekom dana je stigla i obavijest da će Nikola Vlašić zbog ozljede mišića morati napustiti kamp reprezentacije.

Dnevnik.ba

17. listopad 2024 08:29