StoryEditor
najbolji igrač eura

Marca o Olmu: Partija života! Slomio je Realovu zvijezdu. Molim vas, kakav je to nogometaš!"

Piše desk  /  10.07.2024., 09:16h

Dani Olmo briljira na Euru. Golom za pobjedu Španjolske nad Francuskom (2:1) u polufinalu nastavio je sa sjajnim igrama. Španjolsku je doveo do finala s tri gola i dvije asistencije. Olmov sjajan učinak je tim impresivniji ako istaknemo da je od šest utakmica na Euru na dvije ušao kao rezerva, a jednu nije igrao.

Nakon polufinala nahvalila ga je Marca. Najčitaniji španjolski sportski medij Olma je nakon prvog poluvremena ocijenio devetkom te napisao: "Partija života. Kontrolirao je loptu, slomio Tchouamenija i zabio za 2:1. Smirivanje i kontrola lopte bili su pola gola. Molim vas, kakav je to nogometaš!"

Marca je s druge strane najlošije ocijenila zvijezde Francuske veze: "Olmo je napravio strašan nered od Tchouamenija kod akcije za 2:1. Defenzivni duel trebao bi biti jedna od njegovih najboljih strana, ali bio je nemoćan protiv Olma", napisali su Španjolci i dali mu tek 4.5.

Još gore prošao je Adrien Rabiot, koji je ocijenjen s 4 uz obrazloženje: "Puno je pričao prije utakmice, posebno o Lamineu. I dok je on pričao, Lamine je oko njega otplesao prije gola za 1:1."

Dnevnik.ba

03. rujan 2024 18:54