StoryEditor
trener dinama

Jakirović: "Neka udare po menu, ali radim posao najbolje što mogu. Ako vidim da me momčad ne prati, sam ću to riješiti"

Piše desk  /  18.09.2024., 09:19h

Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna poražen je 9:2 i tako postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je na jednoj utakmici primio devet pogodaka. Nakon što je Bayern na poluvremenu imao 3:0, Dinamo je dva brza gola došao do 3:2 u 50. minuti.

No, onda su se Bavarci naljutili i do kraja su nemilice punili mrežu hrvatskog prvaka. Sergej Jakirović se na konferenciji za medije osvrnuo i na svoj status u Dinamu nakon ovog poraza. Upitan je boji li se reakcije vodstva Dinama, a odgovorio je odlučno.

"To nije pitanje za mene. Ja sam stvarno prošao sito i rešeto, svjestan sam nekih stvari, neka udare slobodno po meni, ali radim posao najbolje što mogu. Ako vidim da me momčad ne prati, sam ću to riješiti", rekao je Jakirović pa dodao:

"Već sam pričao s momčadi, prvo s Nevistićem, koji je primio devet golova. Treba igrače psihološki podići. Ovih dana ćemo puno pričati, zarotirati određene pozicije, treba nam svježina za utakmicu s Slaven Belupom."

Dnevnik.ba

18. rujan 2024 09:20