"Dragi gosti. Naš restoran će ponovo biti otvoren u proljeće 2022. godine. Iako smo imali veliku želju da budemo s vama tijekom zimskih praznika, to bi u ovim teškim vremenima bio veliki izazov. Radujemo se ponovnom susretu", poručili su.
Džeko je restoran otvorio u suradnji s prijateljem Arminom Hadžićem u prostorima nekadašnjeg restorana Takenoko u Dubrovniku.
Ipak, cijene u Džekinom restoranu bile su paprene, pa su tamo mogli ručati samo oni nešto dubljeg džepa.
U cjeniku objavljenom na službenoj stranici restorana vidljivo je da rekord u cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001, čija boca košta više od 11.000 eura.
Najskuplje jelo je Ramstek Wagyu A5 Japan od 250 grama, za koji je potrebno izdvojiti čak 100 eura.
Burgeri koji se pripremaju u restoranu koštaju 25 eura, a najjeftinije pivo i espresso kava dođu čak četiri eura.
Dnevnik.ba