StoryEditor
kulinarski trik

Trik uz koji ćete krumpir oguliti za čas

Piše desk  /  04.01.2022., 20:22h
Guljenje kuhanog krumpira na ovaj način je vrlo brzo i jednostavno. Jednom kada iskušate ovaj trik, više nikada sa kuhanog krumpira nećete uklanjati koru na klasičan način - pomoću noža.

Postupak je ovakav:

-zarežite krumpir nožem kako je prikazano u videu i pazite da razrežete samo koru

-potom ga stavite u vodu i na štednjak

-kada je kuhan, izvadite ga iz vode i pričekajte malo da se ohladi – dovoljno da krumpir možete uhvatiti rukama

-na kraju koru jednostavno uklonite prstima – u jednom potezu, samo će skliznuti

S ovim načinom guljenja ćete uštedjeti vrijeme, a za ovo vam više ne treba ni nož, piše 24sata.ž

Dnevnik.ba

01. studeni 2024 02:39