StoryEditor
croatia records

Thompsonova povratnička pjesma u borbi za Hit godine

Piše desk  /  25.09.2024., 17:35h

Marko Perković Thompson doživio je veliki glazbeni povratak.

Najprije je predstavio novu pjesmu ‘Ako ne znaš šta je bilo‘, a zatim održao tri povratnička koncerta, dva u Imotskom i jedan u Dugopolju. Prema nekim procjenama na njima se ukupno okupilo 100 tisuća ljudi. 

I onda je u utorak objavljena sjajna vijest za glazbenika. Naime, Thompson i Hrvatske Ruže, s kojima je popularni glazbeni i napravio pjesmu, nominirani su za hit godine.

"Zahvaljujući vašim glasovima, pjesma ‘Ako ne znaš šta je bilo‘ osvojila je titulu Hita kolovoza, a sada se bori za prestižnu nagradu Hita godine. Čestitamo na ovom uspjehu i hvala svima koji su glasali", objavila je Croatia Records. 

Očekivano, u komentarima su se javili oduševljeno fanovi. "Hit godine i povratak na estradi", "Bogu hvala, vratio nam se i opet snimio pjesme koje Hrvatima dušu liječe", "prekrasna pjesma, svaki put kad je čujem sva se naježim. To sve govori o ovoj pjesmi", pisali su obožavatelji.

Tu nisu stali. "Napokon da i to dočekamo! Bravo", "čestitam Marko, zaslužio si", "nadam se hitu godine", "potpuno zasluženo, pjesma je odlična", "to i je hit godine", ostavljali su pozitivne komentari ljubitelji Thompsonove glazbe. 

Dnevnik.ba

30. rujan 2024 17:40