StoryEditor
Nathalie Rayes

Američka veleposlanica oduševljena što je upoznala Baby Lasagnu: "Nezaboravna noć uz hrvatsku zvijezdu"

Piše desk  /  15.09.2024., 15:24h

Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes bila je na koncertu Baby Lasagne na Šalati. S pjevačem se susrela u backstageu te su se zagrlili.

"Nezaboravna noć uz hrvatsku zvijezdu, Baby Lasagnu. Kroz glazbu ne stvaramo samo melodije – mi gradimo prijateljstva koja nadilaze granice. S ponosom slavimo kako nas glazba spaja", napisala je u opisu snimke.

Podsjetimo, Baby Lasagna nastupao je Šalati od 12. do 14. rujna, a na sva tri velika koncerta doveo je brojne goste. Kao trenutno najtraženije ime Hrvatske, Baby Lasagna je odabrao goste prema osobnim preferencijama, glazbeno i prijateljski, te ih pozvao da se predstave na odavno rasprodanim koncertima na velikoj produkciji na Šalati.

Marko se u kolovozu ovako osvrnuo na same koncerte - prve ‘dugometražne‘ nastupe. "Nastup na Šalati sigurno će biti jedan od onih događaja čija sjećanja će mi odzvanjati dugo u život. Mislim da ću se toga sjećati baš poput prvog tetoviranja, prvog ljubimca, onog prvog nastupa u osnovnoj školi te onog nastupa u Malmu.

To će biti prvi ‘dugometražni‘ nastup na domaćem terenu. Nastup kojim ćemo prezentirati sve što možemo i sve što smo naučili. Nastup koji će u potpunosti biti obogaćen ne samo glazbom već profesionalnom i zahtjevnom produkcijom", kazao je uoči nastupa Marko Purišić.

Dnevnik.ba

15. rujan 2024 15:25